B2B monitor live!

Děkujeme všem, kteří si na začátku roku našli čas a vyplnili dotazník z aktuální 16. vlny B2B monitoru. Data máme sesbíraná a pouštíme se do jejich vyhodnocování. Na výsledky se můžete těšit koncem března.

V aktuální vlně B2B monitoru se můžete těšit nejen na monitoring marketingových aktivit v B2B, ale také na speciální témata. Dozvíte se například, jaké on-line a digitální nástroje se v B2B marketingu používají, jak velké marketingové rozpočty mají B2B marketéři k dispozici či jaké reklamní a dárkové předměty jsou v dnešní době trendy.

 

 

 

K naší vizi o lepším B2B marketingu v Česku se opět připojili další partneři, jsou to digitální komunikační agentura MarketSoul, dodavatel reklamních předmětů Reda, realizátor odborných konferencí Blue Events, branding & design studio mainview, vzdělávací agentura TLC Trainings and Languages a copywritingová agentura Obsahová agentura.

Přijďte se podívat na B2B monitor LIVE!

Výsledky budeme letos prezentovat na konferenci: Sales Management 2020

Bude se konat 19. 5. 2020 v ČNB v Praze. Zaměříme se zde na otázku, co je klíčem k dobře fungujícímu obchodnímu týmu a jaké nástroje nám v tomto mohou pomáhat. Registrovat se za nejvýhodnějších Very Early Birds podmínek můžete do 20. 3. 2020.
www.sales-forum.cz/cs/

Máme pro Vás ještě jeden inside tip.

Ještě pár dní můžete pořídit výhodné vstupné na konferenci: Communication Summit 2020

Nosným tématem je „Mluvme jako lidi!“. Akce je vrcholovým setkáním profesionálů z oblasti marketingové a PR komunikace a zaměří se na to, jak překonat bariéry mezi firmami a institucemi a lidmi, které oslovují. Very Early Birds stihnete do 28. 2. 2020.
www.communicationsummit.cz/cs/

Věříme, že se máte na co těšit. Rádi se s Vámi na některé z akcí osobně potkáme!